Minilaster Avant 530
Avant minilaster. Allsidig maskin.

16.10.18

Den gamle Avant 528 nå solgt, og erstattet med en helt ny Avant 530. Denne løfter mer, er sterkere, raskere og mer presis enn den gamle.

Avant 530 er en allsidig maskin som kan brukes til mye, avhengig av påmontert utstyr.

Den er leddstyrt, og sliter derfor svært lite på underlaget. Den er utstyrt med både slippventil for å bli enda smidigere i hager og fjøs, samt sperreventil for å gi maksimal fremkommelighet uansett underlag. Den kan fint kjøres på gressplen uten å forårsake ødeleggelse.

Kan leveres med følgende utstyr:
-Skuffe 1,3 meter bred
-Pallegafler 120 cm lange, justerbar bredde
-Stolpebor. 30 cm diameter, 1,8 meter dybde 
-Snøfreser 110 cm bred.

Mest vanlig utstyr er en 1,3 meter bred skuffe, som brukes til å frakte snø eller masser av alle slag. Den kan kjøre rett inn i massene, og får med seg inntil ca. 800 kg pr. lass. Den jobber da perfekt sammen med en minigraver for å frakte oppgravde masser dit de skal. Med en tipphøyde på hele 2,8 meter, tipper den lett i lastebil eller stor tilhenger. Med toppfart 19 km/t, kan man lett flytte masser et stykke avgårde.  

-Jordbor:
Jordboret er 30 cm i diamter, og går ned til 1,8 meter dybde. Jordboring egner seg meget godt i masser uten mye stein, grove røtter etc. Det kan brukes til å lage hull til å plante hekk, fundamenter til veranda eller tilbygg etc.. Egner seg svært godt i leire.

-Skuffe:
Skuffe 1,3 meter bredde brukes til alle masser som skal flyttes på, det være seg snø, subbus, singel, matjord etc..

-Pallegafler:
Pallegaflene er 120 cm lange, og bredden kan varieres. Brukes til å løfte hva som helst. Med høyde på hele 2,8 meter, er den ypperlig til å løfte til høyt opp. F.eks. om man bygger mur, og vil få steinene løftet opp i høyden, om man vil stable vedbur på hverandre, etc.

-Snøfreser:
Snøfreser brukes til å frese snø. Den store forskjellen på en "vanlig" snøfreser og denne, er at den kan ta høye kanter. Perfekt til f.eks. å frese ned brøytekanter som har blitt for høye. Med bredde langt smalere enn en traktor, er den også perfekt til smalere gangarealer, bakgårder etc.

Utstyret kan du enten leie, eller vi tar oppdrag for deg.

Husk: Med rett utstyr blir jobben som en lek.