Minilaster Avant 528
Allsidig arbeidskompis

03.04.17
Min gamle Avant 520 er nå solgt, og erstattet med en nyere Avant 528. Denne er større, sterkere, raskere og løfter høyere enn den gamle.

Avant 528 er en allsidig maskin som kan brukes til mye, avhengig av påmontert utstyr.

Den er leddstyrt, og sliter derfor svært lite på underlaget. Den kan fint kjøres på gressplen uten å forårsake ødeleggelse.

Kan leveres med følgende utstyr:
-Skuffe 1,3 meter bred
-Pallegafler 120 cm lange, justerbar bredde
-Stolpebor. 30 cm diameter, 1,7 meter dybde 
-Sopemaskin. 120 cm sopemaskin, med sidekost, vanningsanlegg og oppsamler.

Mest vanlig utstyr er en 1,3 meter bred skuffe, som brukes til å frakte masser av ymse sort. Den kan kjøre rett inn i massene, og får med seg 3-600 kg pr. lass. Den jobber da perfekt sammen med en minigraver for å frakte oppgravde masser dit de skal. Med en tipphøyde på hele 2,8 meter, tipper den lett i lastebil eller stor tilhenger.

-Jordbor:
Jordboret er 30 cm i diamter, og går ned til 1,7 meter dybde. Jordboring egner seg meget godt i masser uten særlig stein, grove røtter etc. Det kan brukes til å lage hull til å plante hekk, fundamenter til veranda eller tilbygg etc.

-Pallegafler:
Pallegaflene er 120 cm lange, og bredden kan varieres. Brukes til å løfte hva som helst. Med høyde på hele 2,8 meter, er den ypperlig til å løfte til høyt opp. F.eks. om man bygger mur, og vil få steinene løftet opp i høyden, om man vil stable vedbur på hverandre, etc.

-Sopemaskin:
Sopemaskinen har 1 meter bred kost, i tillegg til sidekost, oppsamler og opplegg for vanning. Passer perfekt for å sope mindre områder som barnehager, gangarealer etc.

Utstyret kan du enten leie, eller vi tar oppdrag for deg.

Husk: Med rett utstyr blir jobben som en lek.